Επικαιροτητα

Εθελοντική αιμοδοσία στην Τρίπολη

Το Συντονιστικό Όργανο, στο οποίο συμμετέχουν όλοι οι φορείς, θα πραγματοποιήσει εθελοντική αιμοδοσία στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως Σωτήρος.

 

Το Συντονιστικό Όργανο στο οποίο συμμετέχουν όλοι οι φορείς (Ιατρικός Σ, Οδοντιατρικός Σ, Φαρμακευτικός Σ, Δικηγορικός Σ, Τεχνικό Επιμελητήριο, Εμπορικό Επιμελητήριο, Οικονομικό Επιμελητήριο, Αγρότες κ.ά), αποφάσισε στo πλάισιο των αγωνιστικών κινητοποιήσεων εναντίον του Ασφαλιστικού και Φορολογικού νομοσχεδίου της Κυβέρνησης, να πραγματοποιηθεί Εθελοντική Αιμοδοσία, την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως Σωτήρος, από τις 10:00 πμ έως τις 18:00 μμ.

 


Το κλιμάκιο του Νοσοκομείου "ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ" που θα πραγματοποιήσει την αιμοδοσία, θα φιλοξενηθεί την Τετάρτη το βράδυ από αγρότες.

 

Εκ του ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.