Επικαιροτητα

ΑΡΚΑΔΙΑ: Πρωτοβουλία αγάπης από τους αγρότες

Ύστερα από πρόσκληση-πρωτοβουλία του αγροτικού και κτηνοτροφικού κόσμου του Νομού μας που συμμετέχει στα "μπλόκα" των διοδίων της Νεστάνης, μαζί με άλλα επαγγελματικά σωματεία και συλλόγους, ο σύλλογος μας διοργανώνει εκτάκτως την 18-02-2016, ημέρα Πέμπτη, και ώρες 10:00 έως 18:00 εθελοντική αιμοδοσία στο πνευματικό κέντρο του Ι.Ν Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Τρίπολη.

 

Η αιμοληψία διοργανώνεται από τον σύλλογό μας σε συνεργασία με κινητή μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ" και είναι αφιερωμένη στα παιδιά που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία καθώς και στα παιδιά που νοσηλεύονται στο Παιδοογκολογικό Τμήμα Νοσοκομείου ΠΑΙΔΩΝ «Η Αγία Σοφία». 

     

Καλούμε για άλλη μια φορά τον κόσμο να στηρίξει αυτή την αξιόλογη και ανθρώπινη πρωτοβουλία του Συντονιστικού Οργάνου όλων των φορέων που συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις εναντίον του Ασφαλιστικού και Φορολογικού νομοσχεδίου. 

 

Για τον ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ

Το  Δ.Σ. 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.