Επικαιροτητα

Συλλογή σχολικών ειδών από τον Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου (video, photos)

Για άλλη μια χρονιά, ο μητροπολιτικός ναός Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως συγκεντρώνει σχολικά είδη για τους μαθητές, που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. 

H συγκέντρωση των σχολικών ειδών ξεκίνησε αρχές Σεπτεμβρίου και πραγματοποιείται τις ημέρες και ώρες (απόγευμα) του Φιλανθρωπικού προγράμματος "Το καλάθι του πτωχού αδελφού" αλλά και καθημερινά, τα πρωινά, στο γραφείο του μητροπολιτικού ναού, στην πλατεία Αγίου Βασιλείου.

Ο πάτερ Ιωάννης δήλωσε στην κάμερα του arcadia938.gr ότι η εθελοντική δράση του Μητροπολιτικού ναού θα πραγματοποιείται μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου. Το μόνο που χρειάζεται να προσκομίζουν οι οικογένειες που ενδιαφέρονται να λάβουν σχολικά είδη, είναι η σχολική λίστα τους.

Επίσης, ο πάτερ Ιωάννης μετέφερε τις ευχές και τις ευλογίες του Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κκ. Αλεξάνδρου και τις ευχαριστίες προς όσους προσφέρουν στο "Καλάθι του πτωχού αδελφού". 

Κλείνοντας, ευχήθηκε στα νέα παιδιά να έχουν μια καλή και ευλογημένη σχολική χρονιά!

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.