Επικαιροτητα

"Υπό κατάρρευση το 1ο Γυμνάσιο - Λύκειο Τρίπολης" (VIDEO)

Σε καταγγελίες για την κατάσταση του 1ου Γυμνασίου – Λυκείου Τρίπολης προχώρησε ο επικεφαλής της παράταξης Τρίπολη Αύριο Κώστας Τζιούμης στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης.

 

 

Όπως ανέφερε κατά την επίσκεψη του στο σχολείο κατέγραψε πολλά και σοβαρά προβλήματα. Σοβάδες κρέμονται πάνω από τα κεφάλια των παιδιών, υπάρχουν προβλήματα όταν βρέχει, ενώ αναφέρθηκε και στα πλακάκια τα οποία έχουν τοποθετηθεί στο δάπεδο του σχολείου για μόνωση και τα οποία γλιστρούν με αποτέλεσμα να είναι άκρως επικίνδυνα για τα παιδιά. Δεν έκρυψε μάλιστα το γεγονός πως και ο ίδιος γλίστρησε και έπεσε κατά την επίσκεψη του στο σχολείο.

 

"Το σχολείο είναι στα πρόθυρα κατάρρευσης. Πρέπει να γίνει μια έκθεση και να βρεθεί άμεσα χρηματοδότηση για τις επιδιορθώσεις που χρειάζονται. Σε επίσκεψη μας μάλιστα στον πρόεδρο του Μυστριώτειου τον Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας και αφού συζητήσαμε το θέμα συμφώνησε και εκείνος πως πρέπει να υπάρξει μια έκθεση από τις αρμόδιες υπηρεσίες και να διορθωθούν τα όποια προβλήματα", ανέφερε χαρακτηριστικά ο δημοτικός σύμβουλος.

 

"Εδώ και αρκετούς μήνες έχω αναθέσει σε συγκεκριμένο μηχανικό να μου φτιάξει έναν ειδικό φάκελο για το κάθε σχολείο για να γίνουν μια και καλή όλες οι εργασίες στα σχολεία που χρειάζονται παρεμβάσεις", ανέφερε κατά την απάντηση του ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, με τον Κώστα Τζιούμη να επιμένει, πως πρέπει να ασχοληθούν όλοι σοβαρά και χωρίς κωλυσιεργίες με το θέμα για να μην υπάρξει κανένας τραυματισμός.

 

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.