Επικαιροτητα

winamp wmp real qt

Εκσκαφή θεμελίων Κλειστού Δημοτικού Κολυμβητηρίου

Ξεκίνησε η εκσκαφή των θεμελίων του Κλειστού Δημοτικού Κολυμβητηρίου Άργους.

Άλλο ένα σημαντικό στάδιο για την κατασκευή του κολυμβητηρίου στο Άργος ξεκίνησε σήμερα με την εκσκαφή των θεμελίων. Ένα μεγάλο όνειρο υλοποιείται από την δημοτική αρχή του Δημήτρη Καμπόσου σε καιρούς χαλεπούς, σε καιρούς που η Τοπική Αυτοδιοίκηση μαστίζεται από την οικονομική κρίση, έργα πνοής για την κοινωνία μας και κυρίως για τη νεολαία παίρνουν σάρκα και οστά. Σε πείσμα κάποιων ο Δήμος Άργους Μυκηνών αλλάζει και  προχωράει μπροστά.

Η παρούσα δημοτική αρχή υλοποιεί  άλλο ένα μεγάλο έργο για τον τόπο μας που αποτελούσε πάγιο αίτημα των δημοτών. Δημιουργούμε ένα σύγχρονο Κλειστό Δημοτικό Κολυμβητήριο το οποίο θα είναι βιώσιμο, θα λειτουργεί 12 μήνες το χρόνο στο δήμο μας, σύμφωνα με όλες τις προδιαγραφές για τη νεολαία μας και για αθλητικούς Συλλόγους. 

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.