Επικαιροτητα

Εγγραφές στα ΔΙΕΚ Τουρισμού έως την Τετάρτη

Παρατείνεται για τρεις ημέρες, έως την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την εισαγωγή καταρτιζομένων στα Δημόσια ΙΕΚ Τουρισμού για το εκπαιδευτικό έτος 2018-2019.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν προθεσμία μέχρι και την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου, από 9.00 και έως τις 2.30 μ.μ, για να υποβάλλουν αιτήσεις.

Η υποβολή γίνεται είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω εξουσιοδοτημένου προσώπου, με θεώρηση του γνησίου της υπογραφής από αρμόδια αρχή, στις, κατά τόπους, Γραμματείες των Ι.Ε.Κ. του Υπουργείου Τουρισμού, και συγκεκριμένα:

-I.E.K. Πελοποννήσου

“Κωνσταντοπούλειο Μέγαρο”, Δαναού 29 Άργος T.K. 21200, τηλ.: 27510-20115, 27510-20127.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά για τις προϋποθέσεις, τα δικαιολογητικά και για όλες τις πληροφορίες σχετικά με την υποβολή των αιτήσεων, στην ηλεκτρονική πύλη τουριστικής εκπαίδευσης του Υπουργείου Τουρισμούhttp://www.mintour.edu.gr

 

ΠΗΓΗ: dikaiologitika.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.