Επικαιροτητα

Μηνύματα για το θάνατο του Παναγιώτη Μπολοβή

Η "νεολαία κομμουνιστική απελευθέρωση", ο σύλλογος καθηγητών του ΕΠΑ.Λ αλλά και ο Αρκαδικός όμιλος αγωνιστικού Μπριτζ εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους για τον άδικο χαμό του "γελαστού παιδιού". Ο Παναγιώτης Μπολοβής έχασε πρόωρα την ζωή του μετά από τροχαίο.

 

 

Νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση

 

"Θρηνούμε τον Τάκη Μπολοβή για τον άδικο και πρόωρο θάνατο του. Η ζωντάνια, το χαμόγελο και η αγάπη του για την ζωή, κάνουν αυτή την απώλεια ακόμα πιο δυσαναπλήρωτη.

 

Ο Τάκης σπούδασε στο ΤΕΙ Πάτρας, έδωσε από την πρώτη γραμμή την μάχη του φοιτητικού κινήματος του 06-07 και στρατεύτηκε στην υπόθεση μιας άλλης κοινωνίας μέσα από τις γραμμές της νεολαίας ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ. Ο Τάκης χαρακτηριζόταν απο το ειλικρινές του πάθος για μια αξιοβίωτη ζωή, χωρίς καταπίεση και εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

 

Η σκέψη μας αυτές τις στιγμές δε φεύγει από τους δικούς του ανθρώπους. Μια αγκαλιά, ένα φιλί, ένα χαμόγελο - ότι δηλαδή αγαπούσε και ο ίδιος- είναι το μόνο αντίδοτο για αυτές τις ώρες".

 

Ψήφισμα από το σύλλογο καθηγητών του 1ου ΕΠΑΛ Τρίπολης

 

Ο Σύλλογος Καθηγητών  του 1ου ΕΠΑ.Λ. Τρίπολης, μόλις πληροφορήθηκε τη θλιβερή είδηση του θανάτου του Παναγιώτη Μπολοβή,  γιου των αγαπητών συναδέλφων Νικολάου Μπολοβή και Ματίνας Βώρου, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση και αποφάσισε τα εξής:

1. Να παραστεί σύσσωμος στην εξόδιο ακολουθία.

2. Να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

3. Να καταθέσει αντί στεφάνου χρηματικό ποσό στο Χαμόγελο του Παιδιού.

 

Αρκαδικός Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ

 

Ο Αρκαδικός Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ μόλις πληροφορήθηκε τη θλιβερή είδηση του θανάτου του Παναγιώτη Μπολοβή, γιου της συναθλήτριας μας και μέλος του ομίλου μας Ματίνας Βώρου - Μπολοβή, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση και αποφάσισε τα εξής:

 

 1. Να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία. 

2. Να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος. 

3. Να αφιερώσει τις ημερίδες αυτής της εβδομάδας και τα έσοδα από αυτές στη μνήμη του εκλιπόντος νέου. 

Αλεξάνδρα Κ. Γιωνά Πρόεδρος

Κωστόγιαννης Δημήτρης Γενικός Γραμματέας

 

Το arcadia938.gr εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του.

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.