Επικαιροτητα

Παράσταση διαμαρτυρίας για τα ΕΠΑΛ Αρκαδίας! (video, photos)

Ακόμα μια παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου στον Περιφερειακό Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου κ. Πετρόπουλο. 

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι ΕΛΜΕ Αρκαδίας, γονείς και μαθητές, οι οποίοι απαίτησαν τη λειτουργία του τμήματος Γ' Δομικών του ΕΠΑΛ Τρίπολης, αλλά και του τμήματος στο ΕΠΑΛ Άστρους. 

Οι γονείς εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους, την αγωνία για το μέλλον των παιδιών τους, αλλά και την θλίψη των παιδιών. 

Όπως δήλωσε ο Περιφερειακός Διευθυντής κ. Παναγιώτης Πετρόπουλος το αρμόδιο τμήμα του υπ. Παιδείας εξετάζει τα αιτήματα από όλη την Ελλάδα. Δεν αποκλείεται να υπάρξει νέος κύκλος έγκρισης τμημάτων σε  όλη την Επικράτεια. 

Τέλος, ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Αρκαδίας κ. Ηλίας Αγγελάκος απηύθυνε έκκληση για βοήθεια προς όλους τους Βουλευτές του Νομού Αρκαδίας και προς οποιονδήποτε φορέα μπορεί να συμβάλει στη διατήρηση της λειτουργίας των τμημάτων.

Να σημειώσουμε, πως οι συμμετέχοντες της παράστασης διαμαρτυρίας έφυγαν με πούλμαν από την πλατεία Άρεως, με προορισμό το Υπουργείο Παιδείας.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.