Επικαιροτητα

Γιαννόπουλος: "Χωρίς σαφή δέσμευση από το Υπ. Παιδείας"

Χωρίς σαφή δέσμευση από το Υπουργείο Παιδείας επέστρεψε από την Αθήνα η αντιπροσωπεία ΕΛΜΕ Αρκαδίας καθηγητών, μαθητών και γονέων.

 Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Αρκαδία 938 ο Γεν Γραμματέας της ΕΛΜΕ Αρκαδίας και καθηγητής του 1ο ΕΠΑΛ Τρίπολης Αντρέας Γιαννόπουλος μας ενημέρωσε ότι η αντιπροσωπεία ΕΛΜΕ Αρκαδίας συναντήθηκε με δύο εκπροσώπους του Υπουργού κ. Γαβρόγλου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τους ανακοινώθηκε ότι το ζήτημα λειτουργίας ολιγομελών τμημάτων των ΕΠΑΛ θα εξεταστεί συνολικά και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξουν οι τελικές αποφάσεις.

Η ΕΛΜΕ Αρκαδίας καλεί τη σχολική κοινότητα να είναι σε εγρήγορση και ετοιμότητα  διότι το θέμα δεν έχει κλείσει και θα έχει συνέχεια. Η κυβέρνηση και το Υπουργείο έχει την αποκλειστική ευθύνη να σταματήσει αυτός ο εμπαιγμός και η αδικία που η ίδια προκάλεσε. 

Να λειτουργήσουν τώρα τα τμήματα Γ΄ Δομικών στο 1ο ΕΠΑΛ της Τρίπολης και Β΄ Πληροφορικής στο ΕΠΑΛ του Άστρους.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.