Επικαιροτητα

"Επεισοδιακές" πρόβες χοροδράματος (photos)

Οι εντατικές δοκιμές στην Πλατεία της Άρεως είχαν και κάποιες απρόοπτες..."συνέπειες".

Το βράδυ της Πέμπτης, 20ης Σεπτεμβρίου, υπήρξε καταγγελία από ιδιώτη στις 11:40, η οποία αφορούσε υπέρβαση του επιτρεπτού ορίου ηχητικής έντασης στην Πλατεία Άρεως, μετά τις 11.30 το βράδυ, οπότε και ξεκινούν οι λεγόμενες "ώρες κοινής ησυχίας".

Κατά συνέπεια, στην Πλατεία μετέβη περιπολικό της ελληνικής αστυνομίας για να διαπιστώσει αν ισχύει η καταγγελία και, κατόπιν, να προβεί στην ανάλογη έκθεση. Από την αστυνομία δεν προέκυψε καμία διαπίστωση παραβίασης του ωραρίου κοινής ησυχίας ή της έντασης του ήχου.

Ο Αντιδήμαρχος, κ. Σπύρος Βρέντας, μίλησε με τους αστυνομικούς, εξηγώντας τους ότι πρόκειται για μια εκτάκτου φύσεως διαδικασία, αφού αναφερόμαστε σε πρόβες για θεατρικό δρώμενο σε ανοικτό, αστικό χώρο.

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση του arcadia938.gr από την Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας, μέλη χορευτικού συλλόγου από τη Μεσσηνία, που συμμετέχουν στο χορόδραμα και βρίσκονταν μέχρι και αργά στην Πλατεία του Άρεως, συνελήφθησαν από την Ελληνική Αστυνομία για παραβίαση του νόμου περί οπλοχρησίας - οπλοκατοχής.

Συγκεκριμένα, σε οδικό έλεγχο που διενεργήθηκε στο 2ο χλμ της Εθνικής Οδού Τρίπολης - Σπάρτης, βρέθηκαν στην κατοχή τους 6 κυνηγετικά όπλα -4 δίκανα και 2 μονόκανα-, εύχρηστα και λειτουργικά, χωρίς τις ανάλογες άδειες...

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα, ο οποίος και θα αποφασίσει για την περαιτέρω κράτησή τους ή όχι. Απόφαση, η οποία αναμένεται να επηρεάσει την εξέλιξη του Χοροδράματος λόγω της συμμετοχής των "οπλοκατόχων" σε αυτό.

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.