Επικαιροτητα

Διευρυμένο ωράριο και στο κατάστημα ΕΛΤΑ στην Τρίπολη

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία συμπλήρωσαν 190 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας,  παραμένοντας πιστά στον κοινωνικό τους ρόλο έχουν πάντα στο επίκεντρο τους πελάτες με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή τους.

Προκειμένου να διευκολυνθεί το κοινό στις οικονομικές συναλλαγές του, ενημερώνουν, ότι θα λειτουργήσουν τις δύο τελευταίες καθημερινές εργάσιμες ημέρες του μήνα, 27 και 28 Σεπτεμβρίου 2018, με διευρυμένο ωράριο σε ακόμα περισσότερα Ταχυδρομικά Καταστήματα σε Αττική, Θεσσαλονίκη και τους υπόλοιπους νομούς της χώρας.

Συγκεκριμένα στον επισυναπτόμενο πίνακα θα βρείτε, τα 83 καταστήματα που θα είναι στη διάθεση των πελατών, που επιλέγουν τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, για να εξοφλήσουν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις (ΕΝΦΙΑ & λοιπές οφειλές Δημοσίου) και να πραγματοποιήσουν τις καθημερινές συναλλαγές τους , παραμένοντας ανοιχτά έως αργά.

Παράλληλα οι πελάτες μας μπορούν να εξυπηρετούνται και από το δίκτυο των Ταχυδρομικών  Πρακτορείων των ΕΛ.ΤΑ. το οποίο λειτουργεί με το ωράριο καταστημάτων και απλώνεται σε όλη την Ελληνική Επικράτεια.

Στην Τρίπολη στο κεντρικό κατάστημα ΕΛΤΑ (Πλαπούτα 2, 22101) το ωράριο συναλλαγής θα είναι 7:30 - 20:30, την Πέμπτη (27/9) και την Παρασκευή (28/9)

Δείτε ΕΔΩ τι ισχύει και για τα υπόλοιπα καταστήματα 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.