Επικαιροτητα

Παράταση κατάθεσης δικαιολογητικών για αγροτικό ρεύμα!

Παράταση Στην Κατάθεση Δικαιολογητικών Για Το Αγροτικό Ρεύμα Έως Τέλος Μαΐου 2019.

Ενημερώνουμε όλους τους δικαιούχους του μειωμένου αγροτικού τιμολογίου στο Δήμο Τρίπολης ότι η προθεσμία υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών, που έληγε στις 30 Σεπτεμβρίου, για τη διατήρηση του μειωμένου αγροτικού τιμολογίου ηλεκτρικής ενέργειας παρατείνεται έως το τέλος Μαΐου του 2019 σύμφωνα με πρωτοβουλία του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργου Σταθάκη και του Αναπληρωτή Υπουργού Σωκράτη Φάμελλου, σε συνεργασία με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Τροφίμων, Σταύρο Αραχωβίτη.

 

Παρακαλούμε όλους τους δικαιούχους να διεκπεραιώσουν σύντομα τις εκκρεμότητές τους ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα ταλαιπωρίας στην υποβολή των απαραίτητων δικαιολογητικών στο Δήμο Τρίπολης και στα τοπικά υποκαταστήματα του Προμηθευτή Ηλεκτρικής Ενέργειας.

 

(Δελτίο Τύπου)

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.