Επικαιροτητα

"Βούλιαξε" η Αρκαδία εξαιτίας του "Ζορμπά" (video, photos)

Ορατά τα σημάδια που άφησε ο κυκλώνας "Ζορμπάς" στην Αρκαδία.

Προβλήματα παρουσιάστηκαν κυρίως στην περιοχή της Τεγέας (χρειάστηκε να κλείσει ο δρόμος στο ύψος των Ριζών για λίγες ώρες), ενώ σημειώθηκαν κατολισθήσεις στον δρόμο Τρίπολης-Άστρους (στο ύψος της Αγίας Σοφίας).

Προβλήματα είχαμε και στο Δήμο Μεγαλόπολης (Καμάρα, Σκορτσινού, Δυρράχι), στο Στενό όπου το ποτάμι έφερε φερτά υλικά, στο δρόμο Νεοχώρι-Ζευγολατιό. Επίσης σημειώθηκαν πτώσεις δέντρων, ενώ χρειάστηκε να κλείσει για κάποιες ώρες, λόγω πάλι κατολισθήσεων ο Κολοσούρτης).

Σε όλες τις περιπτώσεις η Περιφέρεια Πελοποννήσου -ΠΕ Αρκαδίας με τις υπηρεσίες της ήταν παρούσα και έστειλε όπου απαιτήθηκε μηχανήματα και γενικά, όλη τη νύχτα θα είμαστε σε επιφυλακή για ό,τι χρειαστεί.

Όποιος πολίτης εντοπίζει πρόβλημα να ενημερώνει για να μπορέσουμε να το αποκαταστήσουμε.

(φωτογραφίες από την περιοχή της Τεγέας, του Στενού και από το δρόμο Τρίπολης-Άστρους και Νεοχώρι-Ζευγολατιό).

Πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό από την προσωπικό λογαριασμό στο Facebook του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας κ. Βαγγέλη Γιαννακούρα.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.