Επικαιροτητα

"Αναλάβατε ένα δύσκολο έργο σε μια κρίσιμη περίοδο"

Διαβάστε την ανακοίνωση από το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Πελοποννήσου...

 

 

Αξιότιμε Κύριε Αρχηγέ,

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Περιφέρειας Πελοποννήσου σας εκφράζουν θερμά συγχαρητήρια για την επιλογή σας ως Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδας.

 

Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο ομολογουμένως δύσκολο έργο το οποίο αναλαμβάνετε, σε πολύ κρίσιμη περίοδο για την πατρίδα μας. Η επιτυχία στο έργο σας, δεν είναι απλά ζητούμενο, αλλά έχει καταστεί πλέον αναγκαιότητα.

 

Είμαστε πάντοτε στη διάθεσή σας για λεπτομερή παράθεση των απόψεών μας τόσο για τον εκσυγχρονισμό του Πυροσβεστικού Σώματος, όσο και για την εξεύρεση τρόπων προς ουσιαστική συμμετοχή όλων των Συνδικαλιστικών οργανώσεων χωρίς αποκλεισμούς, σε ένα ολοκληρωμένο κοινωνικό διάλογο.

 

Με εκτίμηση,

 

Ο Πρόεδρος                    

Ορφανός Αριστείδης       

 

Ο Γ.Γραμματέας

Λυμπερόπουλος Ευστάθιος

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.