Επικαιροτητα

Δολιοφθορές στην παιδική χαρά στην πλ. Άρεως (video, photos)

Την Παρασκευή το πρωί το συνεργείο του Δήμου Τρίπολης που κάνει καθαρισμούς και συντήρηση του πάρκου δίπλα στην πλατεία Άρεως διαπίστωσε ότι υπάρχουν εκτεταμένες ζημιές από δολιοφθορές στην παιδική χαρά στο τρενάκι.

 

Ο Αντιδήμαρχος κ. Παπαδημητρίου αναφερόμενος στο γεγονός είπε:

"Οι ζημιές φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν είναι από παιδιά έχουνε γίνει από μεγάλους ανθρώπους με σκοπό να την καταστρέψουν. Αυτό γίνεται κατ’ εξακολούθηση δηλαδή σε όλο το καλοκαίρι έχει γίνει 4 -5 φορές. Τα συνεργεία του Δήμου είναι στην περιοχή προκειμένου να γίνει μία πρώτη εκτίμηση της ζημιάς, αν μπορέσουν να επιδιορθώσουν κάτι. Όμως όπως γνωρίζετε δεν έχουμε την απαραίτητη πιστοποίηση προκειμένου να προχωρήσουμε σε επισκευές.Θα ήθελα να ζητήσω από τον κόσμο αν αντιληφθεί το οτιδήποτε να πάρει τηλέφωνο στο δήμο ή στην αστυνομία και να καταγγείλει το γεγονός."

 

Δ.Τ.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.