Επικαιροτητα

Γάμος "αλά ελληνικά" και γλέντι στο Άκοβο για την Μενούνος (video, photos)

Στο Άκοβο Αρκαδίας παντρεύτηκε το Σάββατο (6/10) η Μαρία Μενούνος τον Κέβιν Αντεργκάρο εκπληρώνοντας έτσι την επιθυμία της να κάνει θρησκευτική τελετή στην πατρίδα της, στο χωριό Άκοβο Αρκαδίας.

Το ζευγάρι έφτασε στην Ελλάδα από την Τετάρτη έχοντας κοντά του φίλους από την Αμερική και το Σάββατο η δημοφιλής παρουσιάστρια ξεκίνησε από νωρίς να δημοσιεύει φωτογραφίες από την προετοιμασία της και το πώς έφτασε στην εκκλησία.   

Με νυφικό δια χειρός Σήλια Κριθαριώτης και ένα εντυπωσιακό πέπλο η νύφη έφτασε στην εκκλησία με άμαξα.

Κουμπάροι στο γάμο της είναι ο Λέων Πατίτσας και η Μαριέττα Χρουσαλά, ο Δημήτρης Γιαννέτος και ο Σωτήρης Κυρανάκος.   

Το μυστήριο ήταν ανοιχτό και σχεδόν όλο το χωρίο ήταν σήμερα στους δρόμους για να δει από κοντά το ζευγάρι ενώ έξω από την εκκλησία στήθηκε παραδοσιακό γλέντι.   

Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου ενώ η δεξίωση που ακολούθησε φιλοξενείται στο Δημοτικό Σχολείο Ακόβου. 

Δηλώνοντας περήφανη για τις ελληνικές της ρίζες, η παρουσιάστρια είχε εκφράσει από καιρός την επιθυμία της να κάνει και θρησκευτικό γάμο, μετά τον πολιτικό που έκανε στην Times Square την περασμένη Πρωτοχρονιά. 

"Σχεδιάζουμε γάμο στο χωριό του πατέρα μου στην Ελλάδα, αλλά όλα θα γίνουν την τελευταία στιγμή" είχε αποκαλύψει το καλοκαίρι η Μαρία Μενούνος.

 

Δείτε φωτογραφίες και βιντεο ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.