Επικαιροτητα

winamp wmp real qt

Αρκαδία: Καθυστέρηση αναγγελίας ζημιών σε αμπελώνες

Ο Αγροτικός Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Αρκαδίας "Η Ένωση", ζητά να προχωρήσουν οι αναγγελίες από τους ανταποκριτές του ΕΛΓΑ  ώστε να γίνει εκτίμηση των ζημιών από τις βροχοπτώσεις σε αμπελώνες της Αρκαδίας.

Αξιότιμοι κύριοι,

οι ισχυρές βροχοπτώσεις που επικράτησαν κατά τις τελευταίες μέρες στην περιοχή μας, κατάφεραν το τελευταίο πλήγμα στα αμπέλια, που βρίσκονταν στο στάδιο της συγκομιδής, μετά από μια πολύ δύσκολη, από πλευράς καιρικών συνθηκών, καλλιεργητική περίοδο.

Τα σταφύλια που ήταν σχεδόν ώριμα, άρχισαν να σαπίζουν λόγω της υπερβολικής υγρασίας αλλά και λόγω της αδυναμίας των παραγωγών να μπορέσουν να μπουν μέσα στα κτήματά τους για αρκετές μέρες, ώστε να ξεκινήσουν τον τρύγο.  

Ο Αγροτικός Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Αρκαδίας "Η ΕΝΩΣΗ", ως Οργάνωση των παραγωγών, αναγνωρίζοντας ότι το μοσχοφίλερο αποτελεί ένα από τα βασικότερα προϊόντα της Αρκαδίας, ζητά να προχωρήσουν οι αναγγελίες από τους ανταποκριτές του ΕΛΓΑ άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις, ώστε να γίνει άμεση εκτίμηση των ζημιών στις πληγείσες περιοχές.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΚΤHΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ

ΑΡΚΑΔΙΑΣ "Η ΕΝΩΣΗ "

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΣΙΟΤΙΝΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

 

Δ.Τ.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.