Επικαιροτητα

ΤΣΙΟΤΙΝΑΣ: "Καμία αντίδραση για τα μπλόκα" (VIDEO)

Δείτε τι είπε ο πρόεδρος του αγροκτηνοτροφικού συνεταιρισμού Αρκαδίας, Αθανάσιος Τσιοτίνας  για τα σχέδια των αγροτών.

 

 

Ο Πρόεδρος του αγροκτηνοτροφικού συνεταιρισμού Αρκαδίας και μέλος του μπλόκου της Νεστάνης, Αθανάσιος Τσιοτίνας μίλησε για τον αγώνα των αγροτών κατά των νέων μέτρων της κυβέρνησης και αναφέρθηκε στην συνάντηση με τoν Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα λέγοντας: "Χθες αποφασίσαμε το πλαίσιο με τις προτάσεις μας για την συνάντηση με τον Πρωθυπουργό. Πάμε με συγκεκριμένο πλαίσιο και καθαρές θέσεις".


"Δεν έχει το δικαίωμα κανένας μας να προδώσει τον αγώνα που γίνεται τις τελευταίες 30 ημέρες" ανέφερε χαρακτηριστικά για την συνάντηση που θα γίνει.


"Αποφασίσαμε διάφορες μορφές διαμαρτυρίας, όπως και αυτή της αιμοδοσίας. Όσο αφορά στο κλείσιμο του δρόμου θα αποφασίσουμε απόψε αν προχωρήσουμε σε περισσότερες ώρες αποκλεισμού του δρόμου ή σε άλλο τρόπο διαμαρτυρίας" τόνισε ο κ. Τσιοτίνας.

 

Τέλος αναφέρθηκε στους πολίτες που έρχονται αντιμέτωποι με τα μπλόκα δηλώνοντας: "Δεν νομίζω ότι υπάρχει αντίδραση και αγανάκτηση από τον κόσμο. Ξέρουν ότι είναι κλειστός ο δρόμος, κάθονται μαζί μας, καταλαβαίνουν ότι είμαστε στο χείλος του γκρεμού και μας συμπαραστέκονται".


Περισσότερα στο Video που ακολουθεί...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.