Επικαιροτητα

ΠΑΜΕ: Για τη συγκρότηση του νέου Προεδρείου της ΕΛΜΕ Αρκαδίας

Η παράταξη ΠΑΜΕ Αρκαδίας, αναφέρθηκε μέσω ανακοίνωσής της, στη συγκρότηση του νέου Προεδρείου της ΕΛΜΕ Αρκαδίας.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΠΑΜΕ Αρκαδίας: 

"Συνεδρίασε την Πέμπτη 18 Οκτώβρη το νέο ΔΣ της ΕΛΜΕ για την συγκρότησή του σε σώμα, δηλαδή την εκλογή προεδρείου. Για μια ακόμη φορά οι δυνάμεις του κυβερνητικού εργοδοτικού συνδικαλισμού που ενώ τα βρίσκουν στη στήριξη όλου εκείνου  του πλαισίου της αντιλαϊκής πολιτικής, που γεννά φτώχεια και μνημόνια, που τσακίζει τα μορφωτικά και εργασιακά δικαιώματα, παίζουν παιχνίδια στη συγκρότηση του προεδρείου.

Με ξεκάθαρο τρόπο οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ στην ΕΛΜΕ προτείνουν να γίνει η συγκρότηση του προεδρείου σε αντιπροσωπευτική αναλογική βάση. Είναι χρέος όλων να σεβαστούν την ψήφο των συναδέλφων και να αναλάβουν την ευθύνη που τους έδωσε το εκλογικό σώμα. Κάθε άλλη προσπάθεια εμπεριέχει σκοπιμότητα και συναλλαγή κάτω από το «τραπέζι» στις πλάτες των συναδέλφων. 

Η ΔΑΚΕ εκβιάζει (με τη διοικητική εκκρεμότητα που η ίδια προκαλεί) και διεκδικεί για τον εαυτό της όλες τις θέσεις ευθύνης κάτι που δεν της έδωσαν με την ψήφο τους οι συνάδελφοι στις πρόσφατες εκλογές. Αυτή την απαράδεκτη στάση της ΔΑΚΕ «σιγοντάρουν» με τις διάφορες «ενστάσεις» τους και άλλες παρατάξεις στο ΔΣ (Αδέσμευτοι, ΠΕΚ). 

Συνάδελφοι η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών (ΠΑΜΕ) καλεί κάθε καλοπροαίρετο συνάδελφο που θέλει το σωματείο στήριγμα στα προβλήματά του και στις δίκαιες διεκδικήσεις του να βγάλει συμπεράσματα για τις μεθοδεύσεις των παρατάξεων στην ΕΛΜΕ. Ειδικά σήμερα σε μια εποχή  που τα προβλήματα στα σχολεία και την κοινωνία οξύνονται. Ειδικά σήμερα που όλα αυτά που «γκριζάρουν» το παρόν και το μέλλον μας είναι σε ισχύ. 

Υ.Γ. Θα επανέλθουμε σύντομα…"

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.