Επικαιροτητα

winamp wmp real qt

Τρίπολη: Εκτροπή κυκλοφορίας στην πλ. Αγίου Βασιλείου (photos)

Εκτροπή κυκλοφορίας στην πλατεία Αγίου Βασιλείου στην Τρίπολη λόγω μεγάλης προσέλευσης πιστών για προσκύνημα στον Μητροπολιτικό Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου.

Από νωρίς το πρωί της Τρίτης (23/10) πραγματοποιείται από την Ελληνική Αστυνομία μερική εκτροπή της κυκλοφορίας στην πλατεία Αγίου Βασιλείου Τρίπολης, καθώς η προσέλευση των πιστών για να προσκυνήσουν την Τίμια Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου είναι πολύ μεγάλη.

Ως εκ τούτου, τα οχήματα, που έχουν κατεύθυνση την είσοδο στην πλατεία Αγίου Βασιλείου ερχόμενα από την οδό Γεωργίου Α', συνεχίζουν κανονικά την πορεία τους.

Όμως, τα οχήματα, που εισέρχονται στην πλατεία είτε από την οδό Εθνομαρτύρων είτε από την οδό 28ης Οκτωβρίου δεν επιτρέπεται να ολοκληρώσουν τον κύκλο της πλατείας Αγίου Βασιλείου και εκτρέπονται στην οδό Γεωργίου Α' με κατεύθυνση την πλατεία Κολοκοτρώνη.

Το arcadia938.gr συνομίλησε με τους αστυνομικούς, οι οποίοι μας ενημέρωσαν, ότι η εκτροπή θα διαρκέσει όσο και η αυξημένη κίνηση στην πλατεία!

Παράλληλα, είδαμε και τους πάγκους πώλησης εργόχειρων κατασκευασμένων στο Άγιο Όρος, οι οποίοι έχουν τοποθετηθεί κοντά στα σκαλιά του Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου, ώστε οι πιστοί να προμηθευτούν από τους Αγιορείτες τα πολυπόθητα φυλαχτά τους!

Υπενθυμίζουμε, ότι σήμερα, Τρίτη 23 Οκτώβρη, η Τίμια Ζώνη θα μεταφερθεί στον Ι.Ν. του Νεομάρτυρα Παύλου στις 11 π.μ.

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.