Επικαιροτητα

ΚΟΡΙΝΘΙΑ: Σύλληψη 39χρονου για κλοπή

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία.

 


Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, δύο (2) περιπτώσεις ληστείας, στην Κόρινθο και στο Λουτράκι Κορινθίας.
Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη, χθες (18.2.2016) το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας (1) 39χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για ληστεία.


Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, προέκυψε ότι ο ανωτέρω, χθες (18.2.2016) το μεσημέρι στην Κόρινθο Κορινθίας, με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσε την τσάντα 50χρονης ημεδαπής, η οποία περιείχε διάφορα έγγραφα και τράπηκε σε φυγή. Επίσης, χθες (18.2.2016) το μεσημέρι, στο Λουτράκι Κορινθίας, με τη χρήση σωματικής βίας αφαίρεσε την τσάντα 77χρονης αλλοδαπής, υπηκόου Σουηδίας, η οποία περιείχε χρήματα, κινητό τηλέφωνο, έγγραφα και τράπηκε ομοίως σε φυγή.


Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, εντοπίστηκε ο ανωτέρω, χθες το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, εντός των ορίων του αυτοφώρου και συνελήφθη.


Ο 39χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.


Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.