Επικαιροτητα

Δ. Τρίπολης για τον στολισμό των χριστουγεννιάτικων δέντρων

Ανακοίνωση από τον Δήμο Τρίπολης, για τον στολισμό των χριστουγεννιάτικων δέντρων στο κέντρο της πόλης.

Στο πλαίσιο πραγματοποίησης χριστουγεννιάτικου στολισμού στην πόλη, ο Δήμος Τρίπολης καλεί:

Όλους τους ενδιαφερόμενους για στολισμό δέντρου (παιδικούς σταθμούς, φορείς, σωματεία, δομές ευπαθών ομάδων, επιχειρηματίες, επαγγελματίες κτλ) να υποβάλλουν αίτηση ενδιαφέροντος στο Πρωτόκολλο του Δήμου Τρίπολης μέχρι και 30 Νοέμβρη 2018.

Τα δέντρα θα στολιστούν αυστηρά και μόνο από όσους υποβάλλουν αίτηση ενδιαφέροντος.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ: Στα δέντρα που θα τοποθετηθούν στην πλατεία Πετρινού και σε κεντρικά σημεία, προτεραιότητα για στολισμό έχουν τα σχολεία και νηπιαγωγεία (με λίστα που θα μας δοθεί από την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αρκαδίας), οι παιδικοί σταθμοί, τα σωματεία και οι δομές ευπαθών ομάδων της πόλη μας.

Η αρίθμηση και η σειρά προτεραιότητας θα δοθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Τρίπολης.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ: Να μην γίνει κανένας στολισμός και καμία πρωτοβουλία κράτησης, εάν δεν ολοκληρωθεί η διαδικασία τοποθέτησης των χριστουγεννιάτικων δέντρων και των λαμπιονιών, από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Τρίπολης.

Τα δέντρα θα φέρουν αμιγώς χριστουγεννιάτικο στολισμό και δεν θα αποτελούν διαφήμιση καταστημάτων και λοιπών επιχειρήσεων. Ο κάθε φορέας ή επιχείρηση μπορεί να τοποθετήσει μια μικρή ταμπέλα σε εμφανές σημείο του δέντρου, ώστε να φαίνεται ποιος έκανε τον χριστουγεννιάτικο στολισμό.

Για περισσότερες πληροφορίες: (Γραφείο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, 10.00 – 14.00 τηλ: 2713 600400) και 2713 600430

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.