Επικαιροτητα

winamp wmp real qt

Τρίπολη: Δικαίωση δημοτικών υπαλλήλων για περικοπές "δώρων"

Σύμφωνα με απόφαση του δικαστηρίου της Τρίπολης, 2 δημοτικοί υπάλληλοι θα πρέπει να πάρουν πίσω χρήματα από το Δήμο της πόλης

 

Τα χρήματα αυτά, σύμφωνα πάντα με την απόφαση, είχαν παρανόμως παρακρατηθεί ως "περικοπές δώρων", μετά από αντίστοιχη απόφαση του ελληνικού δημοσίου στο πλαίσιο των μνημονιακών υποχρεώσεων.

 

Όπως μας πληροφόρησε ο πληρεξούσιος δικηγόρος των δυο υπαλλήλων, κ. Καρνέζης, είναι προφανές πως η απόφαση αυτή "ανοίγει" το δρόμο για ανάλογες διεκδικήσεις και από άλλους υπαλλήλους του Δήμου.

 

Σύμφωνα δε με ανακοίνωση του συνδικαλιστικού οργάνου των εργαζομένων στο Δήμο Τρίπολης, ο Δήμος δεν πρόκειται να ασκήσει έφεση απέναντι στην απόφαση.

 

Το ποσό που επιδικάστηκε στους υπαλλήλους αφορά επιστροφές δώρων για τα έτη κατά τα οποία κρίθηκε "αντισυνταγματική" η περικοπή τους. (1000,00 ευρώ ο καθένας για κάθε έτος).

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.