Επικαιροτητα

Τρίπολη: Παράταση λειτουργίας Δομών Υποστήριξης Γυναικών

Την παράταση λειτουργίας των Δομών Υποστήριξης Γυναικών θυμάτων έμφυλης βίας εξασφάλισε ο Πέτρος Τατούλης.

Την παράταση λειτουργίας των Δομών Υποστήριξης Γυναικών θυμάτων έμφυλης βίας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου εξασφάλισε για δύο ακόμα χρόνια με απόφασή του ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης. 

Μετά την απόφαση αυτή τέσσερις Πράξεις που είναι ήδη ενταγμένες στο Ε.Π. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2014 – 2020 δύνανται να παρατείνουν τη λειτουργία τους και τις παρεχόμενες προς τις ωφελούμενες υπηρεσίες τους έως τη λήξη του έτους 2020. Παράλληλα, με την απόφαση αυτή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, εξασφαλίζονται όλοι οι απαραίτητοι οικονομικοί πόροι για την απρόσκοπτη λειτουργία των τεσσάρων δομών και έτσι συνεχίζεται η λειτουργία τους με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου.

Οι πόροι που διατίθενται για τη διετή παράταση ανά ενταγμένη Πράξη έχουν ως εξής: 

 Για την Πράξη Συμβουλευτικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης με Δικαιούχο το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας ποσό 175.000 €. 

 Για την Πράξη, Συμβουλευτικό Κέντρο Δήμου Καλαμάτας ποσό 125.400 €. 

 Για την Πράξη Συμβουλευτικό Κέντρο Δήμου Κορινθίων ποσό 138.500 €. 

 Για την Πράξη Ξενώνας Φιλοξενίας Δήμου Τρίπολης ποσό 400.000 €. 

Είναι στην απόλυτη ευθύνη των Δικαιούχων (Δήμων και λοιπών Νομικών Προσώπων) η εμπρόθεσμη υποβολή των αιτημάτων τους προκειμένου να ακολουθήσουν οι διαχειριστικές ενέργειες παράτασης των εν λόγω δράσεων.

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.