Επικαιροτητα

Tρίπολη: Πορεία εκπαιδευτών οδήγησης στην Περιφέρεια! (video, photos)

Πελοποννησιακή πορεία διαμαρτυρίας των εκπαιδευτών οδηγών πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη (14/11), στην Τρίπολη. 

Εκπαιδευτές οδήγησης από όλη την Πελοπόννησο ήρθαν σήμερα (14/11) στην Τρίπολη και με τα επαγγελματικά τους οχήματα πραγματοποίησαν πορεία υπό τη συνοδεία της Αστυνομίας, από τον Περιφερειακό δρόμο της πόλης μέχρι το κτίριο της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Καθ ' όλη τη διάρκεια της διαδρομής υπήρχαν δυνατά κορναρίσματα. 

Τα μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Οδήγησης συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη αλλά και την θεματική Αντιπεριφερειάρχη κα. Κωνσταντίνα Νικολάκου, όπου τους κατέθεσαν ψήφισμα με τα αιτήματά τους, με αφορμή και την αποχή των εξεταστών. 

Tα αιτήματα που κατέθεσαν είναι τα εξής: 

O Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, ανέφερε ότι τα χέρια της Περιφέρειας είναι δεμένα καθώς πρέπει να υπάρξει πολιτική λύση. Όπως πρόσθεσε, δεν υπάρχει πρόβλημα μόνο με τη νομοθετική ρύθμιση, αλλά εντοπίζεται πρόβλημα και στις υποστελεχωμένες υπηρεσίες στης Περιφέρειας που αντιμετωπίσουν το ζήτημα των εξετάσεων των οδηγών άνω των 75 ετών. 

Ο κ. Τατούλης τόνισε ότι η πηγή κωλυσιεργιών είναι το ίδιο το υπουργείο και η πολιτική του ηγεσία.

Μετά το πέρας της συνάντησης δηλώσεις πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Οδήγησης κ. Διαμαντής Ηλιάδης και η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα. Κωνσταντίνα Νικολάκου. 

Μετά το πέρας της πορείας, οι εκπαιδευτές οδήγησης πραγματοποίησαν Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Σωματείων Αρκαδίας,Αργολίδας, Μεσσηνίας, Λακωνίας και Κορινθίας και Μεσσηνίας Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας.

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.