Επικαιροτητα

Ενημέρωση των συνταξιούχων της ΔΕΗ στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας (video, photos)

O Σύλλογος - Συνταξιούχων ΔΕΗ - Πελοποννήσου - Αιτωλοακαρνανίας - Ηπείρου και Ιονίων Νήσων πραγματοποίησε σήμερα, Τρίτη (20/11) ενημερωτική εκδήλωση για τα τρέχοντα συνταξιοδοτικά προβλήματα, στο Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας.

Κατάμεστη ήταν η αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας από συνταξιούχους του νομού, οι οποίοι πήγαν να ενημερωθούν για το ζήτημα των συντάξεων. 

Από το ΔΣ του Συλλόγου έγινε πλήρης ενημέρωση για την αποφυγή ταλαιπωρίας των μελών του συλλόγου κατά τα:

α) ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (EΦΚΑ) και

β) ΕΤΕΑΕΠ-Επικουρικού Ταμείου ασφάλισης σχετικά με την αναδρομική διεκδίκηση των αντισυνταγματικών περικοπών στην κύρια αλλά και την επικουρική μου σύνταξη από 1-1-2012 μέχρι και σήμερα.

Ο Σύλλογος σε διάστημα 20 ημερών θα πραγματοποιήσει ενημερωτικές συναντήσεις σε συνταξιούχους της ΔΕΗ σε 25 πόλεις της χώρας. 

Ακούστε στο βίντεο που ακολουθεί, τις δηλώσεις του Προέδρου του Συλλόγου Συνταξιούχων ΔΕΗ - Πελοποννήσου - Αιτωλοακαρνανίας - Ηπείρου και Ιονίων Νήσων κ. Γεώργιου Κεπενού...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.