Επικαιροτητα

Στις φυλακές Τρίπολης ο βιαστής του οδηγού ταξί

Πρόκειται για μία ανατριχιαστική ιστορία με πολλά κενά και ακόμη περισσότερα ερωτήματα. 

Οι πρωταγωνιστές του δράματος είναι δύο. Το θύμα, ένας οδηγός ταξί 24 ετών και ο θύτης ένας νέος ηθοποιός, αριστούχος απόφοιτος της Σχολής Κάρολος Κουν.  

Ο 29χρονος Γ. Καρκάς έχει προφυλακιστεί και βρίσκεται στις φυλακές Τριπόλεως

Η κλήση για την κούρσα με το ταξί έγινε μέσω εφαρμογής από το κινητό τηλέφωνο του ηθοποιού Γιώργου Καρκά. Άρα ήταν αμέσως ανιχνεύσιμα τα στοιχεία του πελάτη ενώ είχε αυτόματα αρχίσει να καταγράφεται η πορεία του οχήματος.

Η κούρσα άρχισε από το κέντρο της Αθήνας με τελικό προορισμό την ευρύτερη περιοχή των Αμπελοκήπων – Γκύζη.

«Πάμε στου Γκύζη να πάρουμε την παρέα μου πρώτα και θα συνεχίσουμε» είπε στον οδηγό ο ηθοποιός. Όντως το ταξί φθάνει στου Γκύζη όπου κατά την κατάθεση του οδηγού συναντούν τρία – τέσσερα άτομα τα οποία του πρότειναν συμμετοχή σε ερωτική συνεύρεση. Εκείνη την στιγμή ο οδηγός πάτησε γκάζι και απομακρύνεται.

Δεν διευκρινίζεται στην κατάθεση το εάν υπήρξε περαιτέρω στιχομυθία με τον ηθοποιό επί της ερωτικής πρότασης. Αλλά λίγο αργότερα ο οδηγός αναφέρει πώς σταμάτησαν για να αγοράσουν ένα σουβλάκι και καφέ. Εκεί σταματά να γράφει το ταξίμετρο το οποίο δεν ενεργοποιήθηκε στη συνέχεια. Έκτοτε η εφαρμογή διέκοψε την λειτουργία της αφού είναι συνδεδεμένη με το ταξίμετρο αφού εκλαμβάνεται από το σύστημα ως ιδιωτική μετακίνηση.

Οι δυο τους επανεμφανίζονται στο Ιπποκράτειο περίπου μία ώρα μετά την στάση για το καφέ και το σουβλάκι.

Υπάρχει λοιπόν ένα χρονικό κενό καθώς και ένα ανεξήγητο χωροταξικό κενό από την στιγμή που διεκόπη η λειτουργία του ταξίμετρου έως τη στιγμή που το ταξί καταφθάνει στο Νοσοκομείο.

Ο ηθοποιός είναι λιπόθυμος αλλά και ο οδηγός είναι σε κακή κατάσταση. Οι γιατροί πέφτουν επάνω στον 29χρονο για να τον συνεφέρουν αλλά σχεδόν ταυτόχρονα ο οδηγός του ταξί καταρρέει. Οι γιατροί επεμβαίνουν εκ νέου προσφέροντας τις πρώτες βοήθειες αλλά και προβαίνοντας στις αναγκαίες εξετάσεις. Ο οδηγός συνέρχεται και αιφνιδίως επιτίθεται και αρχίζει να γρονθοκοπεί τον ηθοποιό. Οι γιατροί καλούν την ασφάλεια του Νοσοκομείου και οι άνδρες ασφαλείας καλούν την Αστυνομία αφού τους χωρίζουν.

 

Αυτό είναι το γενικό περίγραμμα – αφήγημα της υπόθεσης. Τώρα όμως αρχίζει η πραγματική ιστορία.

 

Το περιεχόμενο της δικογραφίας

Σύμφωνα με τη δικογραφία ο νεαρός ηθοποιός αφού νάρκωσε τον οδηγό ταξί, τον βίασε. Στην τσάντα του ηθοποιού που κατασχέθηκε από τις Αρχές βρέθηκαν μεθαμφεταμίνες, το άκρως επικίνδυνο ναρκωτικό Sisha που έχει υγρά μπαταρίας και θεωρείται η «κοκαΐνη των φτωχών», χάπια με άγνωστη ουσία, ένα μπουκαλάκι με υγρό που είχε την ονομασία «jungle juice» ακόμα και γυναικολογικά εργαλεία διάνοιξης κόλπου, δονητές κλπ. Ο δράστης αφού άφησε αναίσθητο το θύμα του, τον σοδόμισε όπως φαίνεται με τον κολποδιαστολέα και δονητές και τον βίασε.

Ο δράστης φέρεται να κάλεσε ταξί για μια διαδρομή στο κέντρο της Αθήνας. Η κλήση πραγματοποιήθηκε μέσω εφαρμογής στο κινητό τηλέφωνο του δράστη άρα τα στοιχεία του ήταν καταγεγραμμένα. 

Στη συνέχεια βίασε τον οδηγό ταξί, ρίχνοντάς του πρώτα κάποιο χάπι στον καφέ, και ενδεχομένως να τελούσε και εκείνος (ο δράστης) υπό την επήρεια ουσιών, κάτι που αναμένεται να αποδείξουν οι τοξικολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται και για τους δύο.

Ο άτυχος οδηγός που εμφάνιζε απώλεια συνείδησης και μνήμης θυμήθηκε τον πελάτη του που καθόταν στη θέση του συνοδηγού.Αυτό που θυμάται καθαρά ο οδηγός του ταξί είναι πως κάποια στιγμή είδε τον πελάτη του λιπόθυμο δίπλα του και τον μετέφερε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο

Κάποια στιγμή θυμάται να κατεβαίνει στη διαδρομή ο πελάτης του, να μιλάει με κάποια άτομα και να τον κοιτάζουν και στη συνέχεια να αποχωρούν από το σημείο. Λίγο πιο μετά θυμάται πως κατέβηκε στο περίπτερο ο οδηγός για να πάρει κάτι και πιθανόν σε αυτόν τον χρόνο ο δράστης κάτι του έριξε στον καφέ του. Αργότερα θυμάται αποσπασματικές εικόνες, τον πελάτη να τον χαϊδεύει στο πόδι, να του ξεκουμπώνει το πουκάμισο και να του ρίχνει κάτι σαν υγρό στον σβέρκο του.

Αυτό που θυμάται καθαρά είναι πως κάποια στιγμή είδε τον πελάτη του λιπόθυμο δίπλα του και τον μετέφερε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Όταν κλήθηκε η Αστυνομία άρχισε να θυμάται αποσπασματικά όσα προαναφέρθηκαν και έπειτα δεν θυμόταν τίποτε άλλο παρά μόνο ότι ο πελάτης λιποθύμησε και τον πήγε στο νοσοκομείο. Εκεί άρχισε να κάνει εμετούς και να εμφανίζει λιποθυμικές τάσεις το θύμα με αποτέλεσμα να επιτεθεί στον ηθοποιό να του ζητήσει τον λόγο τι του έκανε και τον χτύπησε στο πρόσωπο.

Το θύμα τόνισε τους αστυνομικούς πως ένιωθε κάποιες σωματικές ενοχλήσεις πέρα από τη ζάλη που ένιωθε και ο ίδιος και του συνέστησαν να περάσει από ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη.

Εκεί δυστυχώς για τον άτυχο οδηγό ταξί, διαπιστώθηκε πως είχε πέσει θύμα άγριου βιασμού και πως είχε καταναλώσει εν αγνοία του κάποια άγνωστη μέχρι στιγμής χημική ουσία… Έξαλλος ο οδηγός ταξί μόλις ενημερώθηκε για τα αποτελέσματα, δεν πίστευε αυτό που του συνέβη, υπέστη σοκ και άρχισε να ξεσπάει στα αντικείμενα που έβρισκε μπροστά του όντας σε αθλία ψυχολογική κατάσταση.

Όπως εύκολα διαπιστώνεται από τα πρώτα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί από τις Αρχές, υπάρχουν πολλά κενά τουλάχιστον ως προς το γενικό αφήγημα που βασίζεται στα μέχρι στιγμής ευρήματα. Το μόνον στοιχείο που δεν είναι δυνατόν να αμφισβητηθεί αφορά τα ευρήματα του ιατροδικαστή καθώς και όσα βρέθηκαν στην τσάντα του ηθοποιού.

Ο 29χρονος Γ. Καρκάς έχει προφυλακιστεί και βρίσκεται στις φυλακές Τριπόλεως. 

 

Ποιος είναι ο ηθοποιός 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Γ.Ε.Δ. Αττικής που έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του πρόκειται για τον Καρκά Γεώργιο του Αντωνίου και της Μαρίας που έχει γεννηθεί στις 28/6/1989 στην Αθήνα. 

Ο 29χρονος είναι κατηγορούμενος για βιασμό και παράβαση του νόμου περί Ναρκωτικών και συνελήφθη στις 13-11-2018 στους Αμπελόκηπου.

«Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-7473244 του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας» αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ..

 

Τι δήλωσε η οικογένεια του 29χρονου

Ο πατέρας του κατηγορούμενου ηθοποιού μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό δήλωσε: «Δεν αισθανόμαστε καλά, φυσικά, σαν οικογένεια. Αυτό που έγινε ήταν σαν κεραυνός εν αιθρία. Οι καταθέσεις του κατήγορου έχουν πολλά κενά… Όλα αυτά που λέγονται, αμυντικά φερόμενοι, το αντιμετωπίζουμε σαν καλαμπουράκι. Επειδή έχει πέσει η δουλειά, στήσαμε έναν βιασμό για να βγει στα κανάλια και να έρθει κόσμος στο μαγαζί…».

"Εγώ ακόμα κι εκεί που είναι ο γιος μου, είμαι περήφανη για τον γιο μου. Ξέρω τι παιδί έχω. Το πώς έχει εξελιχθεί η κατάσταση, αργά η γρήγορα θα αποδειχτεί. Οι ίδιοι οι αστυνομικοί και οι φύλακες, γύρισαν και του είπαν “όχι ρε Γιώργο, εσύ την έχεις πατήσει”. Δεν είναι δυνατόν να έχει διαπράξει κάτι τέτοιο. Είναι στις φυλακές της Τρίπολης. Μας ενδιαφέρει πάνω απ΄όλα αν είναι καλά το παιδί μας. Ο γιος μας ήταν πάνω σε πανικό. Ένας άνθρωπος που έχει κινδυνεύσει δεν παίρνει αυτόν που έχει νιώσει την απειλή να τον πάει στο νοσοκομείο, τον πάει στην αστυνομία» είπε η μητέρα του

«Δεν αμφισβήτησα ποτέ το τι είναι ο αδερφός μου και ούτε πρόκειται να το κάνω. Ξέρω πολύ καλά ότι δεν θα έβλαπτε ποτέ κανέναν. Έχω επικοινωνήσει μαζί του. προσπαθεί να είναι καλά. Είναι πολύ δυνατό παιδί. Έχει τη συνείδησή του καθαρή» επεσήμανε η αδερφή του 29χρονου. 

 

Σοκαρισμένοι οι συνάδελφοι του 29χρονου ηθοποιού

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, που είχε συνεργαστεί με τον ηθοποιό δηλώνει εμβρόντητος από την εξέλιξη αυτή, αφού γνωρίζει καλά τον ίδιο και την οικογένειά του: «Μας έχει προκαλέσει μεγάλο σοκ αυτό που συμβαίνει. Ένα παιδί που το ξέρουμε ως έναν ονειροπόλο ηθοποιό και έναν διαβασμένο άνθρωπο να έχει αυτή τη διπλή προσωπικότητα, σε κάνει λίγο να χάνεσαι… Έχει μια πάρα πολύ καλή οικογένεια, από οικογένεια με λεφτά, δεν είναι "αλήτης" όπως άκουσα. Ίσως παραστράτησε και έκανε κάτι που εμείς δεν το γνωρίζουμε…».

«Έχω μείνει άφωνος, έχω πέσει από τα σύννεφα» δηλώνει και ο ηθοποιός Δημήτρης Γιώτης που γνωρίζει τον κατηγορούμενο. «Είναι πολύ ταλαντούχο παιδί, έχει όλο το πακέτο για να κάνει μία μεγάλη καριέρα. Είναι κρίμα που στιγματίζεται ένας άνθρωπος. Ευτυχώς όμως που δε θρηνούμε κάποιον. Η υπόθεση του Νίκου Σεργιανόπουλου δεν είναι και πολύ μακριά…» συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

 

Πηγή: zougla.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.