Επικαιροτητα

"Να γίνει προσβάσιμη η Πελ/σος στα ΑμεA!" (video)

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα (28/11) ο Πρόεδρος ΑμεΑ Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Νίκος Καραλής για την επερχόμενη Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία. 

Με αφορμή την 3η Δεκεμβρίου που είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ατομών με Αναπηρία ο κ. Νίκος Καραλής μίλησε για τις ελλιπείς δομές της Περιφέρειας Πελοποννήσου. 

Από την 1η έως την 3η Δεκεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθούν κινητοποιήσεις σε όλη την Ελλάδα, διεκδικώντας τα δικαιώματά τους με αξιοπρέπεια με το σύνθημα "Τίποτα για εμάς, χωρίς εμάς". Ο πρόεδρος τόνισε πως το Αναπηρικό κίνημα δεν έχει ούτε κόμμα ούτε χρώμα. 

Ο κ. Καραλής ζητά να γίνει προσβάσιμη η Ελλάδα και η Πελοπόννησος σε άτομα με ειδικές ανάγκες. Δεν υπάρχει τουρισμός ΑμεΑ στη χώρα μας. 

Την Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018, Παγκόσμια Ημέρα Ατομών με Αναπηρία, θα γίνουν ενημερωτικές επισκέψεις από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Αμεα Αρκαδίας κ. Τάκη Παρασκευόπουλο, σε σχολεία της Τρίπολης. 

 

Ακούστε στο βίντεο, αναλυτικά τις δηλώσεις του Προέδρου ΑμεΑ Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Νίκου Καραλή...

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.