Επικαιροτητα

Tree-πολη είσαι και φαίνεσαι! (photos)

Έχουμε και λέμε: βρισκόμαστε στα τέλη του Νοέμβρη και από Δευτέρα (3/12) μπαίνουμε επίσημα -και με τη βούλα του δήμου Τρίπολης- στην εορταστική περίοδο! Στολιζόμαστε λοιπόν!

Προ των πυλών το εορταστικό κλίμα στην Τρίπολη -κάποιοι το έχουν ήδη φέρει στα καταστήματά τους και τα σπίτια τους- και οι προετοιμασίες ολοκληρώνονται σιγά - σιγά!

Πριν από 15 ημέρες σας δώσαμε τις πρώτες εικόνες από τις γιορτινές προετοιμασίες! Από τότε μέχρι και σήμερα, έχει μεσολαβήσει μία συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης με θέμα τις εκδηλώσεις της περιόδου των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Σήμερα το απόγευμα θα συνεδριάσει και το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης προς έγκριση -ή όχι- των όσων ψηφίστηκαν από τη Δημοτική Κοινότητα!

Αναμένουμε με ανυπομονησία το αποτέλεσμα της σημερινής συνεδρίασης και οριστικοποίησης του προγράμματος του Δήμου Τρίπολης για τις γιορτές!

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.