Επικαιροτητα

ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ: "Επιμένουμε στον αγώνα μας..."

Διαβάστε το μήνυμα που έστειλε ο πρόεδρος του αγροκτηνοτροφικού συνεταιρισμού Αρκαδίας, Αθανάσιος Τσιοτίνας μετά από τη συνάντηση που είχαν οι αγρότες με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

 


"Μετά τη σημερινή συνάντηση με τον πρωθυπουργό και αφού συζητήσαμε αναλυτικά τις προτάσεις που καταθέσαμε, για μια ακόμα φορά προσκρουσαμε στο τοίχο της κυβερνητικής αναλγησίας που ευθυγραμμίζεται με τους δανειστές  και τα μνημόνια.


Στη συνάντηση κατεβήκαμε με χαμηλές προσδοκίες αναλογιζόμενοι την δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται η χώρα μας. Για το λόγο αυτό τα αιτήματα μας συνδυάζονταν με προτάσεις. Δυστυχώς η επικράτηση της συνηθισμένης λογικής των προηγούμενων κυβερνήσεων και της σημερινής, των εύκολων λύσεων υπερφορολόγησης και υπερχρέωσης του παραγωγικού τομέα αποτελεί την ταφόπλακα για την Ελληνική κοινωνία και το Ελληνικό κράτος.


Η επιτροπή μπλόκων και φορέων της περιφέρειας Πελοποννήσου συζήτησε της απαντήσεις που μας έδωσε ο πρωθυπουργός -οι οποίες αποτέλεσαν φωνή βοώντος εν τη ερήμο - Επιμένουμε στον αγώνα μας, στις προτάσεις μας και περιμένουμε συγκεκριμένες απαντήσεις"


Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.