Επικαιροτητα

Τρίπολη... ξημερώματα δίνεις δικαιώματα! (photos)

Ξημερώματα Κυριακής 2 Δεκεμβρίου 2018 και η εικόνα της Τρίπολης είναι τουλάχιστον απαράδεκτη.

Μπήκε ο Δεκέμβρης, πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και αυτό που αντικρίσαμε τα ξημερώματα στην πλατεία Πετρινού μόνο Χριστουγεννιάτικη Τρίπολη δεν θύμιζε. Καλύτερα θα λέγαμε "Χριστούγεννα στην βρώμικη Τρίπολη".

Κλαδιά σπασμένα, πεταμένα διάσπαρτα δίπλα από το χριστουγεννιάτικο έλατο και λίγο πιο πάνω ένα βουνό από σκουπίδια έξω από τους βυθιζόμενους κάδους. Η εικόνα είναι αποκρουστική αν όχι ντροπιαστική.

Μια πόλη που την ημέρα υποδέχεται 4 και 5 τουριστικά λεωφορεία με εκατοντάδες επισκέπτες, δεν γίνεται τη νύχτα να δικαιολογήσει τέτοιες εικόνες...

 

Υ.Γ. Τα κλαδιά τα μαζεύει ο Δήμος τώρα, μεσημέρι Κυριακής (2/12) ενώ το δέντρο έχει τοποθετηθεί στην πλατεία Πετρινού, από την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2018. Αν και αργά, ευτυχώς, μπήκαν στο κόπο.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.