Επικαιροτητα

Nέα έκπτωση από το ΚΤΕΛ Αρκαδίας στους τρίτεκνους

Το ΚΤΕΛ Αρκαδίας δίνει νέα έκπτωση 25% σε όλους τους τρίτεκνους της Αρκαδίας.

"Ο Πρόεδρος κ. Καμπούρος Κωνσταντίνος και τα μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου τριτέκνων Τρίπολης και όμορων δήμων επιθυμούν και δημόσια να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους στο ΚΤΕΛ ΑΡΚΑΔΙΑΣ  στον Πρόεδρο κ. Κουτσόγιωργα Νικόλαο,  τον Αντιπρόεδρο κ. Μανδρώνη Κωνσταντίνο και όλα τα μέλη του Δ.Σ γιατί παραχωρούν νεα έκπτωση 25% σε όλους τους Τρίτεκνους της Αρκαδίας,σε μια κοινωνική ομάδα που πολλά χρόνια τώρα στηρίζει και θα στηρίξει το ΚΤΕΛ με τη χρήση των λεωφορείων του σε πολλές  μετακινήσεις, ενώ βοηθούν τις οικογένειες-εμμέσως- οικονομικά και αυτό αποτελεί πραγματική κοινωνική προσφορά.

-Ο σάκος του Άγιου Βασίλη ας κρύβει για το ΝΕΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΣ ξεχωριστές αναμνήσεις του χτες, ευτυχισμένο σήμερα κι έναν κόσμο που θα  οδηγήσει με ασφάλεια σε ενα υπέροχο αύριο."

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.