Επικαιροτητα

Σεμινάριο "Tο ψηφιακό marketing & ta social media" στο Επιμελητήριο Αρκαδίας (video)

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν σήμερα Παρασκευή (7/12) στα τοπικά ΜΜΕ, μέλη του ΔΣ του Επιμελητηρίου Αρκαδίας με αφορμή το επερχόμενο σεμινάριο "Tο ψηφιακό marketing & ta social media" που διοργανώνει το Επιμελητήριο Αρκαδίας. 

Στη διάρκεια της συνέντευξης παρουσιάστηκε η θεματολογία του ενημερωτικού σεμιναρίου "Tο ψηφιακό marketing & ta social media", που διοργανώνει το Επιμελητήριο Αρκαδίας σε συνεργασία με την #ομάδαReady της εταιρείας τηλεπικοινωνίων Vodafone τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 17:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Για το σεμινάριο μίλησαν οι εξής: O κ. Γιάννης Τρουπής, Α’ Αντιπρόεδρος του ΔΣ του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, η κα. Ματίνα Παράσχου, Υπεύθυνη Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και ο  κ. Ανδρέας Σύριος, Αναπληρωτής Πρόεδρος του τμήματος Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.