Επικαιροτητα

Κοινωνικό μέρισμα 2018: Ανοικτό αλλά με προβλήματα το koinonikomerisma.gr

Άνοιξε χθες Παρασκευή(7/12) η πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ, koinonikomerisma.gr και δέχεται τις αιτήσεις χιλιάδων δικαιούχων για το πολυπόθητο κοινωνικό μέρισμα

Υπολογίζεται ότι πάνω από 1,5 εκ. θα επισκεφθούν την πλατφόρμα προκειμένου να κάνουν την αίτηση για να δουν αν είναι δικαιούχοι στο κοινωνικό μέρισμα 2018. Ωστόσο τα προβλήματα στο Koinonikomerisma.gr που αντιμετωπίζουν οι πολίτες είναι πολλά

Για να συμπληρώσετε την αίτηση για το κοινωνικό μέρισμα θα πρέπει να ξέρετε τα βασικά βήματα :

1. Να επιβεβαιώσετε τον ΑΜΚΑ σας και να εισάγετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) και τον αριθμό ενός κινητού τηλεφώνου που θα χρησιμοποιηθούν για αποστολή τυχόν ειδοποιήσεων. 

2. Αφού συναινέσετε στην επεξεργασία προσωπικών και λοιπών στοιχείων, θα εμφανιστεί μια φόρμα που αναφέρει τα προσωπικά σας στοιχεία. 

3. Απαραίτητη είναι η σωστή συμπλήρωση αριθμού λογαριασμού IBAN στον οποίο είστε δικαιούχος ή συνδικαιούχος.

4. Εφόσον όλα τα ενήλικα μέλη του νοικοκυριού σας έχουν συναινέσει, εμφανίζεται η ένδειξη που αναφέρει αν πληρούνται τα κριτήρια χορήγησης. Στην περίπτωση που είστε δικαιούχος, ενημερώνεστε άμεσα για το ποσό του κοινωνικού μερίσματος που αντιστοιχεί στο νοικοκυριό σας. Διαφορετικά, εμφανίζεται η πρώτη αιτία απόρριψης.

 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.