Επικαιροτητα

ΜΠΛΟΚΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: Ανατρεπτική απόφαση

Διαβάστε τι αποφάσισαν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι από τα μπλόκα της Κορίνθου για την εξέλιξη των κινητοποιήσεών τους.

 

 

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε από την αστυνομία έχει ανοίξει από σήμερα Τετάρτη (24/02) η νέα Εθνική Oδός Κορίνθου – Αθηνών, η οποία ήταν κλειστή από τους αγρότες για τουλάχιστον 4 εβδομάδες. Παράλληλα παραμένει ανοιχτή και η παλαιά Εθνική Oδός από τις 20 Φεβρουαρίου.


Για το μέλλον των κινητοποιήσεων των αγροτών της Κορίνθου, μετά και από την επίσκεψη τους στον πρωθυπουργό μίλησε στον "Αρκαδία 93.8" στην εκπομπή "Όλα Τώρα" με την Τόνια Μεγρέμη ο πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου Σικυωνίων Κορινθίας και μέλος της συντονιστικής επιτροπής των αγροτών Πελοποννήσου Παναγιώτης Φιακάς


" Σκοπός μας ήταν να κλιμακώσουμε τους αγώνες μας, αλλά οι περισσότεροι αγρότες αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, μιας που είναι τόσες μέρες στα μπλόκα και έχουν αφήσει πίσω το κομμάτι της παραγωγής, τις λαικές αγορές κτλ" δήλωσε ο κ. Φιακάς, ενώ συνέχισε: "Το επόμενο διάστημα θα προχωρήσουμε σε αποκλεισμούς τραπεζών και εφοριών, ενώ θα κατέβουμε πάλι και στην Αθήνα. Επιπλέον σχεδιάζουμε να ανέβουμε στην Τρίπολη και να προχωρήσουμε σε αποκλεισμούς τραπεζών και εφοριών αλλά και σε αποκλεισμό του κτιρίου της Περιφέρειας. Οι τελικές μας αποφάσεις θα ληφθούν στο τέλος της εβδομάδας".

 

Δείτε ΕΔΩ την απόφαση για τον αποκλεισμό της Ε.Ο Τρίπολης - Κορίνθου στο ύψος των διοδίων της Νεστάνης.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.