Επικαιροτητα

"Χωρίς αλεξίσφαιρα γιλέκα οι Αστυνομικοί Αρκαδίας" (video)

Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε. παραχώρησε σήμερα Τρίτη (18/12) ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας κ. Γεώργιος Οικονομόπουλος.

O κ. Οικονομόπουλος αναφέρθηκε στα αναδρομικά που έλαβαν οι αστυνομικοί, τις ελλείψεις  που υπάρχουν στο σώμα, καθώς και τις δράσεις που διοργανώνουν για τις εορτές.

Για την επιστροφή των αναδρομικών ο Πρόεδρος δήλωσε ότι"οι αστυνομικοί διεκδίκησαν και κέρδισαν την επιστροφή των αναδρομικών τους, τα οποία παράνομα κρατούνταν, ενώ καμία θετική εξέλιξη δεν υπήρξε σε ό,τι αφορά την αποκατάσταση του μισθού τους, που έχει υποστεί περικοπές από το 2012.  Από την άλλη πλευρά, χωρίς αναδρομικά έμειναν 4.609 άτομα από το αστυνομικό προσωπικό. Πρόκειται κυρίως για ειδικούς φρουρούς καθώς και για αστυφύλακες-υπαρχιφύλακες που προέρχονται από τους ειδικούς φρουρούς."

Σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τη βελτίωση των συνθηκών και την αντικατάσταση του παλαιωμένου εξοπλισμού, ο κ. Οικονομόπουλος δήλωσε πως "δεν υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη. Τα αλεξίσφαιρα έχουν λήξει και δεν έχουν αντικατασταθεί και τα οχήματα δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Είμαστε αισιόδοξοι ότι κάτι θα γίνει."

Κλείνοντας, όσον αφορά τα χριστουγεννιάτικα δρώμενα ο κ. Οικονομόπουλος ανέφερε πως η πρώτη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 μ.μ. στην "Πεινακοθήκη", ενώ στις 28 Δεκεμβρίου 2018 θα γίνει φιλικός, φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ, μεταξύ του Α.Τ. Τρίπολης & Α.Τ. Μεγαλόπολης, στην Πυροσβεστική της Μεγαλόπολης.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.