Επικαιροτητα

ΣΠΑΡΤΗ: Επ΄ αόριστον αποκλεισμό της Περιφερειακής Ενότητας

Τον αποκλεισμό επ' αόριστον του διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας στη Σπάρτη, αποφάσισαν οι αγρότες, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο δημαρχείο Ευρώτα, στη Σκάλα Λακωνίας, με την συμμετοχή εκπροσώπων από όλα τα μπλόκα του νομού Λακωνίας.



Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι αγρότες της Λακωνίας επισημαίνουν ότι, "αφού καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως η κυβέρνηση μας εμπαίζει συστηματικά και πως δεν είναι διατεθειμένη να υποχωρήσει στα δίκαια αιτήματά μας, για να παραμείνει ο αγρότης στη γη του και στις καλλιέργειες του, αλλά προτιμά να εμμένει στις δεσμεύσεις της στους δανειστές και στα μνημόνια που συνυπέγραψε με την υποστήριξη και της μεγαλύτερης μερίδας της αντιπολίτευσης, αποφασίζουμε να κλιμακώσουμε τις κινητοποιήσεις μας".


Αναφέρουν ότι από την Παρασκευή προχωρούν σε επ' αόριστον κλείσιμο του διοικητηρίου της Σπάρτης και υπογραμμίζουν: "Καλούμε τους πολίτες της Λακωνίας και όλους τους επαγγελματικούς κλάδους σε συμπαράσταση. Τα αιτήματα των αγροτών ειδικά σε σχέση με το ασφαλιστικό είναι κοινά για όλους τους κλάδους ασφάλισης και επηρεάζουν όλους τους εργαζομένους ανεξαρτήτως του επαγγελματικού κλάδου που ανήκουν".

 

ΠΗΓΗ:real.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.