Επικαιροτητα

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Εξιχνιάστηκαν επτά περιπτώσεις κλοπών

Εξιχνιάστηκαν από το αστυνομικό τμήμα Κιάτου, έξι περιπτώσεις κλοπών και μία περίπτωση απόπειρας κλοπής μεταλλικών αντικειμένων, που είχαν πραγματοποιηθεί στο Κιάτο Κορινθίας.

 

 

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται ένας 20χρονος Έλληνας και ένας 18χρονος Ρουμάνος, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δύο αυτοτελείς δικογραφίες για κλοπή.


Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο 18χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από την 1 Δεκεμβρίου του 2013 έως και 19 Ιανουαρίου το 2014 στο Κιάτο Κορινθίας, διέπραξε συνολικά τρείς κλοπές σε συνεδριακό χώρο. Από την εγκληματική του δράση, είχε αφαιρέσει μεταλλικά αντικείμενα και συγκεκριμένα καλώδια χαλκού, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 117.000 ευρώ.


Αναφορικά με τον 20χρονο, όπως προέκυψε από την μεθοδική έρευνα του αστυνομικού τμήματος Κιάτου, στις 9 Ιουνίου 2015 το μεσημέρι, σε χωριό του Κιάτου, διέπραξε τρείς κλοπές σε σπίτια, καθώς και μία απόπειρα κλοπής σε σπίτι, από όπου αφαίρεσε συνολικά χρήματα και ρούχα.


Η δικογραφίες που σχηματίστηκαν θα υποβληθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

 


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.