Επικαιροτητα

Δαμόπουλος: Παρουσίαση τοπικού βιολογικού μελιού! (photos)

Εκδήλωση - παρουσίαση τοπικού βιολογικού μελιού, πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα "Δαμόπουλος - Εκλεκτά παραδοσιακά Προϊόντα" στην Τρίπολη, την Παραμονή Χριστουγέννων!

Την δυνατότητα να γευτούν το τοπικό βιολογικό μέλι KoRYS, σε έξι είδη: ανθέων, πεύκου, δάσους, καστανιάς, βελανιδιάς και το μοναδικό ελάτης βανίλια και να γνωρίσουν από κοντά τους ίδιους τους παραγωγούς, είχαν το διήμερο 23 και 24 Δεκεμβρίου, οι Τριπολίτες λάτρεις του μελιού. 

Η παρουσίαση έγινε την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στο κατάστημά "Chalet MAINALON" στο Καρδαρά και την Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου στο κατάστημα Δαμόπουλος στην Τρίπολη, πλατεία Κολοκοτρώνη 9. 

Να σημειώσουμε πως τα καταστήματα Δαμόπουλος είχαν και διαγωνισμό έκπληξη για τους γευσιγνώστες... ένας τυχερός θα κερδίσει ένα βαζάκι βιολογικό μέλι KoRYS!

 

Δαμόπουλος – Εκλεκτά παραδοσιακά Προϊόντα

-“Chalet MAINALON” 18ο χλμ ΕΟ Τρίπολης-Πύργου

-Τρίπολη, πλατεία Κολοκοτρώνη 9

Τηλ. Επικοινωνίας: 2710 222256,  27960 29040

www.damopoulos1922.gr, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.