Επικαιροτητα

Παναρκαδικό Νοσοκομείο: 19 περιστατικά λόγω κακοκαιρίας!

Δεκαεννέα περιστατικά κλήθηκε να αντιμετωπίσει από την 1η Ιανουαρίου 2019 το Παναρκαδικό Νοσοκομείο λόγω των δυσμενών καιρικών φαινομένων.

Τα κύματα κακοκαιρίας που πλήττουν το τελευταίο δεκαήμερο την Αρκαδία εκτός από χιόνια και τσουχτερό κρύο έφεραν μαζί τους και πολλά ατυχήματα, είτε τροχαία, είτε πεζών.

Συγκεκριμένα, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης κ. Πέτρο Τομάρα πληροφορηθήκαμε πως από 1η Ιανουαρίου του 2019 είχαμε 19 περιστατικά στο νοσοκομείο λόγω της κακοκαιρίας. 

Δώδεκα περιστατικά με τραυματίες, που τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και δεν χρειάστηκε να νοσηλευτούν, οι οποίοι ήταν κυρίως από την Τρίπολη. 

Επίσης σημειώθηκαν επτά ορθοπεδικά περιστατικά, στα οποία έγιναν εισαγωγές. Δύο περιστατικά ήταν ατυχήματα λόγω σκι από το Χιονοδρομικό Κέντρο Μαινάλου, οι τραυματίες των οποίων νοσηλεύτηκαν και αυτή τη στιγμή έχουν πάρει εξιτήριο.

Και τέλος 5 περιστατικά περιστατικά τραυματιών, οι οποίοι νοσηλεύονται ακόμα και είναι:

  • 1 από το Άστρος 
  • 1 από την Μεγαλόπολη 
  • 2 από την Σπάρτη 
  • 1 από Αχα'ί'α 

Nα θυμίσουμε πως από σήμερα Τετάρτη (9/1) έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας και το όνομα αυτής "Υπατία", η οποία θα φέρει βροχές και χιόνια σε όλη τη χώρα. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.