Επικαιροτητα

Ύποπτος φάκελος στο ΠαΠελ Σπάρτης - Κανονικά λειτουργεί ο χώρος

Εντοπισμός ύποπτου φακέλου στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στη Σπάρτη το μεσημέρι της Πέμπτης (10/01) κινητοποίησε τις τοπικές αρχές, την αστυνομία και την πυροσβεστική.

Την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου έγινε αντιληπτός στις 4:30 μ.μ. ύποπτος φάκελος στον χώρο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στη Σπάρτη. Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες και με τη συμβολή της ομάδας ΔΕΛΤΑ Λακωνίας ο χώρος αποκλείστηκε για λόγους ασφαλείας.

Το ΠαΠελ στη Σπάρτη αποτελεί ένα από τα 12 συνολικά Πανεπιστήμια της χώρας, στα οποία έχουν εντοπιστεί από τη χριστουγεννιάτικη περίοδο ύποπτοι φάκελοι με χώρα αποστολής την Ινδία και παραλήπτες τους πρυτάνεις.

Σύμφωνα με ενημέρωση του arcadia938.gr από την Περιφερειακή Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, στις 23:30 της Πέμπτης (10/01) το κτήριο επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς λειτουργίας, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της ανάλυσης του φακέλου από την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του arcadia938.gr με το ΠαΠελ στη Σπάρτη ενημερωθήκαμε, ότι στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν δύο άτομα για προληπτικούς λόγους και αργά το βράδυ επέστρεψαν στα σπίτια τους, χωρίς κάποιο πρόβλημα.

Δείτε  εδώ φωτογραφικό υλικό...

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.