Επικαιροτητα

Λαγκάδια: Η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά!

Οι κατολισθήσεις στο οδικό δίκτυο Αρκαδίας είναι συχνότατο φαινόμενο με την κακοκαιρία. Στα Λαγκάδια "έπεσε" μικρό τμήμα του δρόμου, όμως η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.

Χθες, Δευτέρα 14 Ιανουαρίου, ειδοποιήθηκε η τροχαία για πτώση τμήματος δρόμου στην περιοχή "Τρεις Βρύσες" στα Λαγκάδια Γορτυνίας. 

Το arcadia938.gr επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, Βαγγέλη Γιαννακούρα, ο οποίος επιβεβαίωσε την είδηση και μας ενημέρωσε, ότι ειδοποίησε το αρμόδιο κλιμάκιο μηχανικών της Περιφέρειας Πελοποννήσου, το οποίο σήμερα βρίσκεται στο σημείο για αυτοψία. Μας διαβεβαίωσε, ότι πρόκειται για μικρής έκτασης και ακίνδυνης πτώσης του δρόμου, ενώ πρόσθεσε, πως λόγω έντονων καιρικών φαινομένων παρατηρούνται διαρκείς κατολισθήσεις στο οδικό δίκτυο, οι οποίες όμως αντιμετωπίζονται άμεσα από τα συνεργεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Στην ερώτησή μας για την εξέλιξη της υπόθεσης, αναφορικά με την επικίνδυνη στροφή μετά την Καμενίτσα -38χλμ-, όπου από τα Χριστούγεννα έχουν βγει από την πορεία τους δύο οχήματα, ο κ. Γιαννακούρας μας είπε: "Έχουν τοποθετηθεί νέες μπάρες στο σημείο και έχει γίνει έντονη σηματοδότηση, ώστε να ειδοποιούνται οι διερχόμενοι οδηγοί, να ελαττώνουν ταχύτητα και να είναι πιο προσεκτικοί!"

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.