Επικαιροτητα

Δύτες βούτηξαν στο αντλιοστάσιο της λίμνης Τάκα! (photos)

Δύτες βούτηξαν στο αντλιοστάσιο του ταμιευτήρα της Τάκα για να αντιμετωπιστεί η πλημμύρα στα χωράφια της περιοχής.  

Στο αντλιοστάσιο του ταμιευτήρα της Τάκα, μαζί με τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, τον Αντιπεριφερειάρχη  Βαγγέλη Γιαννακούρα, τον Αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Ρουμελιώτη, υπηρεσιακούς παράγοντες, αγρότες της περιοχής και τους δύο δύτες από τον Άγιο Ανδρέα Κυνουρίας.

Οι δύο δύτες μπήκαν στο αντλιοστάσιο για να διορθώσουν τον μηχανισμό απορροής των υδάτων, ώστε να φύγουν τα νερά από τα χωράφια που πλημμύρισαν γύρω από τον ταμιευτήρα.

Η συνεχόμενη κακοκαιρία προκάλεσε πλημμύρες και εμείς ως Περιφερειακή Αρχή έχοντας πάντα έννοια τους αγρότες μας,φροντίζουμε για την επίλυση του προβλήματος που παρουσιάστηκε, ώστε να μην μείνει το νερό στα κτήματα και αλλάξει το ph όπως λένε οι γεωπόνοι και να μπορέσουν οι αγρότες να καλλιεργήσουν τη νέα περίοδο.

Η αγροτική παραγωγή είναι πρωταρχικό μας μέλημα, αφού όπως συχνά λέω, οι άνθρωποι της γης, οι άνθρωποι του μόχθου, αυτοί που παράγουν είναι αυτοί που θα μας βγάλουν από την κρίση.

Φωτογραφίες και πληροφορίες από το προσωπικό λογαριασμό στο Facebook του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας κ. Βαγγέλη Γιαννακούρας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.