Επικαιροτητα

Παπαδημητρίου για αποκλεισμό Λιμποβισίου - Νεότερη ενημέρωση

Πάνω από τρεις εβδομάδες παραμένει αποκλεισμένο το Λιμποβίσι Αρκαδίας εξαιτίας του χιονιά. 

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κ. Σωτήρη Παπαδημητρίου πληροφορηθήκαμε πως στο πρώτο κύμα κακοκαιρίας ο Δήμος Τρίπολης άνοιξε το δρόμο. Παρόλα αυτά από το δεύτερο κύμα και μετά αυτό δεν ήταν δυνατό. 

Κλείνοντας, ο κ. Παπαδημητρίου πρόσθεσε πως ο Δήμος βρίσκεται σε συνεννόηση με το Δασαρχείο για την απομάκρυνση σπασμένων δέντρων, καθώς και τον καθαρισμό του δρόμου. 

Νεότερη ενημέρωση:

Σε νεότερη ενημέρωσή μας τη Δευτέρα (21/01) στος 9:45 π.μ. από τον κ. Παπαδημητρίου πληροφορηθήκαμε, ότι δόθηκε έγκριση και σε συνεργασία με το Δασαρχείο οδεύει φορτωτής στο Λιμποβίσι, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία απομάκρυνσης από τον δρόμο των 15 περίπου πεσμένων δέντρων, που βρίσκονται από τη μία μόνο μεριά, καθώς από την άλλη μεριά του δρόμου προς Λιμποβίσι υπολογίζεται τα δέντρα να είναι περισσότερα! "Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο και χρονοβόρο εγχείρημα, όμως θα βάλουμε όλοι μαζί τα δυνατά μας και σ' αυτό θα συνδράμει και το Καφενείο "Το Λιμποβίσι"" τονισε ο κ. Παπαδημητρίου.

Επιπροσθέτως, μέχρι το τέλος της ημέρας υπολογίζεται να έχει καθαριστεί ο δρόμος και από τα χιόνια. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.