Επικαιροτητα

Αναδείχθηκε ανάδοχος για το Μαντζούνειο

Αναδείχθηκε ανάδοχος για το έργο "Αποκατάσταση και διαμόρφωση σε πολιτιστικό κέντρο του κτιρίου Μαντζουνείου στην Τρίπολη", κατά τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τρίπολης τη Δευτέρα (28/1).

Επίσης, προχώρησε στην έγκριση του αποτελέσματος του ελέγχου των δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου (αποδεικτικών μέσων), σύμφωνα με το πρακτικό και στην κατακύρωση της σύμβασης κατασκευής του ανωτέρω έργου στην εταιρεία " ΧΙΛΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΑΤΟΜΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ με δ.τ.. "ΧΙΛΩΝ ΑΤΕ", η οποία προσέφερε Εμ= 47,80%, δηλ. συνολική προσφερόμενη δαπάνη (με φπα 24%) 1.002.237,76 €, γιατί κατέθεσε όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά κατακύρωσης και η προσφορά της είναι πλήρης, σύμφωνη με τους όρους της διακήρυξης και προσφέρει την χαμηλότερη τιμή. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.