Επικαιροτητα

Πάνω από 3 εκατ. € για το δίκτυο ύδρευσης της Γορτυνίας

Επιδιωκόμενος στόχος είναι να αποκτήσει ο Δήμος γνώση της κατάστασης του συστήματος, να βελτιώσει τη λειτουργία του, να περιορίσει τις διαρροές και να βελτιώσει την ποιότητα.

Σύμφωνα με δημοσίευση του σύμβουλου του υπουργού Εσωτερικών, Μαρίνο Ρουσιά:

Δημοσιεύτηκε στο Διαύγεια (Ω830465ΧΘ7-ΔΧΝ) η απόφαση ένταξης της “ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ” με κύριο του έργου τον Δήμο Γορτυνίας, π/υ 3.346.296,00 €.

Το έργο αφορά σε "Προμήθεια Συστήματος Τηλεμετρίας και Ελέγχου Διαρροών και Ποιότητας στο Δίκτυο Ύδρευσης του Δήμου Γορτυνίας" με σκοπό τη συλλογή δεδομένων (παροχή, πίεση, στάθμη, ποιότητα κλπ) από τις γεωτρήσεις και τις δεξαμενές του Δήμου και την αποστολή τους σε Κεντρικό Σταθμό Ελέγχου από όπου θα γίνεται η επεξεργασία τους, ο τηλε-έλεγχος και ο τηλεχειρισμός των εγκαταστάσεων. Επιδιωκόμενος στόχος είναι να αποκτήσει ο Δήμος γνώση της κατάστασης του συστήματος, να βελτιώσει τη λειτουργία του, να περιορίσει τις διαρροές και να βελτιώσει την ποιότητα.

Επίσης, προβλέπεται η κατασκευή του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης στην περιοχή Θέλπουσας της Δημοτικής Ενότητας Τροπαίων.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.