Επικαιροτητα

Δ. Τρίπολης: Κλήσεις στην Πυροσβεστική λόγω κακοκαιρίας (ανανεώνεται)

Αρκετές κλήσεις έχει δεχθεί έως τώρα η Πυροσβεστική για αντλήσεις υδάτων και κοπή δένδρων, λόγω της νεροποντής σε περιοχές της Τρίπολης.

Νεότερη ενημέρωση 17:30

Αυτή τη στιγμή σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρίπολης, δεν υπάρχουν κοπές δέντρων.

Η πυροσβεστική υπηρεσία βρίσκεται στο χωριό Ζευγολατιό, οπού είναι η μοναδική περιοχή που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα από τις πλημμύρες στην Αρκαδία.

Η στάθμη του νερού όσο περνάει η ώρα κατεβαίνει και έτσι η υπηρεσία μπορεί να πραγματοποιήσει πιο εύκολα τις αντλήσεις υδάτων.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρίπολης, όπως μας ενημέρωσε πάει από σπίτι σε σπίτι, για να βοηθήσει οικίες που έχουν πλημμυρίσει. 

 

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρίπολης, έχουν προβεί σε τρεις αντλήσεις υδάτων σε υπόγεια της πόλης και δέκα κοπές δέντρων στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Τρίπολης.

Νεότερη ενημέρωση

Ώρα 12:33 μ.μ. 

Τέσσερις νέες κοπές δέντρων και τέσσερις αντλήσεις υδάτων. 

Οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρίπολης βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή του Ζευγολατιού και πραγματοποιούν αντλήσεις υδάτων.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.