Επικαιροτητα

Ζευγολατιό: Πλημμύρισαν σπίτια - Aγανακτισμένοι οι κάτοικοι (video, photos)

Αγανακτισμένη κάτοικος στο χωριό Ζευγολατιό, δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τα πλημμυρισμένα σπίτια και γενικά από την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή.

Ακολουθεί η περιγραφή της ίδιας, η οποία αναφέρει πως από τα μεσάνυχτα όλο το χωριό αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα.

Τα σπίτια κυριολεκτικά "κολυμπάνε" και όπως αναφέραμε κι εμείς σε άρθρο "Σε "Βενετία" της λάσπης μετατράπηκε το Ζευγολατιό"... Γόνδολες χρειάζονται για να κυκλοφορήσει κάποιος στην περιοχή.

Δείτε ΕΔΩ την επίσημη ενημέρωση από την πυροσβεστική και ΕΔΩ τις δηλώσεις του Αντιδημλαρχου, Νίκου Γεωργανόπουλου.

Ακολουθεί η ανάρτηση της αγανακτισμένης κατοίκου: 

"ΚΑΙ ΝΑΙ...ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΙΣ ΓΟΝΔΟΛΕΣ ΚΑΙ ΒΟΛΤΑΡΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ....

ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ (ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ) ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΟΛΥΜΠΑΝΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ!!!!

Πλημμυρίσαμε από τις 1 τη νύχτα κ ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Γεωργανόπουλος -συγχωριανός μας- έκοβε βόλτες με το 4x4 έως την καταβόθρα κ έστελνε το νερό με κύμα μέσα στα σπίτια μας, μέσα στις περιουσίες μας... Ξημέρωσε μια ατελείωτη νύχτα όπου ΠΑΛΕΥΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ να ανοίξουμε τα φρεάτια, τα οποία δεν φρόντισαν ποτέ τους να καθαρίσουν...

Στις 10 το πρωί ο εν λόγο αντιδήμαρχος είχε συζήτηση με τους κατοίκους του χωριού μας όπου και παραδέχτηκε ότι ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...!!!! Επίσης, δήλωσε ότι έχει κοπεί κονδύλιο 300.000€ εδώ κ 2 χρόνια, αλλά ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ για να λυθεί το θέμα...ΠΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;;;"

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.