Επικαιροτητα

Πύργος: Χριστούγεννα... για πάντα! (photos)

Τι κι αν έχουμε Φεβρουάριο μήνα, τα Χριστούγεννα δε λένε να φύγουν από τον Πύργο Ηλείας... 

Η πρωτεύουσα της Ηλείας διεκδικεί βραβείο πρωτοτυπίας και αγάπης για τα Χριστούγεννα. Έχει περάσει σχεδόν 40 ημέρες από την μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης και περίπου 20 από τη στιγμή που όλοι "ξεστολίζουν" τα Χριστουγεννιάτικα.

 Στην κεντρική πλατεία της πόλης όμως τέσσερα δέντρα έξω από το Δημαρχείο παραμένουν στολισμένα ακόμα.

 Προφανώς η Δημοτική Αρχή επιδεικνύει τη λατρεία της για τα Χριστούγεννα, ετεροχρονισμένα. Άλλωστε δύο ημέρες πριν τα Χριστούγεννα άναψε ο γιορτινός στολισμός της πόλης, ενώ οι εκδηλώσεις για τις γιορτές είχαν ξεκινήσει από τα τέλη Νοεμβρίου.

 Κανείς εκτός δημαρχείου δεν φαίνεται γνωρίζει τι σκέφτεται η δημοτική αρχή για την απομάκρυνση του γιορτινού στολισμού, αλλά προφανώς τα Χριστούγεννα αρέσουν πολύ στο δήμαρχο της πόλης, καθώς ένα από τα πιο στολισμένα με γιρλάντες, λαμπάκια και μπάλες δέντρο, βρίσκεται ακριβώς έξω από το γραφείο του…

 Εμείς καλού κακού, ας ευχηθούμε καλά Χριστούγεννα για τις γιορτές που έρχονται σε περίπου 320 ημέρες…

Πηγή: ilialive.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.