Επικαιροτητα

Κάτοικοι του Ζευγολατιού επισκέφτηκαν τον Γιαννακούρα για τις πλημμύρες (video)

Οι έντονες βροχοπτώσεις και οι καταιγίδες που έπληξαν την Αρκαδία το τελευταίο χρονικό διάστημα, προκάλεσαν πλημμυρικά φαινόμενα στο Ζευγολατιό.

Κάτοικοι του Ζευγολατιού επισκέφθηκαν τη Δευτέρα (11/2) στο γραφείο του τον Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας  κ. Βαγγέλη Γιαννακούρα, στην Τρίπολη και συζήτησαν τα συνεχή πλημμυρικά φαινόμενα που πλήττουν σε κάθε κακοκαιρία το χωριό.

Ακολουθεί ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας  κ. Βαγγέλη Γιαννακούρα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης:

Από την συζήτηση εξήχθη το συμπέρασμα πως το πρόβλημα οφείλεται σε παράνομα στηθαία που έχουν κατασκευαστεί στον κάμπο του Νεοχωρίου και αλλάζουν τη φυσική ροή των νερών.

Ενημέρωσα τους κατοίκους πως θα πραγματοποιήσω με μηχανικούς επιτόπιο έλεγχο στο επίμαχο σημείο ώστε να προβούμε στη συνέχεια σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Επίσης συζητήσαμε και άλλα θέματα, όπως διάφορα έργα που έχουν προγραμματιστεί για την περιοχή καθώς και για την πορεία της μελέτης που συντάσσεται και αφορά σε όλον το οροπέδιο της Μαντινείας και αναμένεται να λύσει οριστικά τα προβλήματα με τις πλημμύρες.

Ευχαριστώ τους κατοίκους για την επίσκεψή τους και για μία ακόμα φορά δηλώνω πως είμαστε πάντα στο πλευρό τους για να δίνουμε λύσεις στα προβλήματα που παρουσιάζονται.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.